1 Lubuk Download Movie Terbesar




Kadang-kadang kita jenuh nak download movie yang mempunyai banyak part. Lebih teruk lagi movie HD 1080p/720p yang mempunyai sehingga melebihi 15 part, dah la 15 part ditambah pula setiap 1 part nak 450mb. Mesti leceh kan?

Untuk mengatasi masalah ini, kita guna je Torrent. Pilih movie yang mana anda suka lepas tu biarkan download sampai habis. Senang kan?

Sebenarnya XLAWS ada terjumpa 1 website yang mengandungi banyak movie. Mungkin database movie paling besar? Websitenya pula simple, tetapi memang style la orang kata. Seeders dan leechers pun banyak. Tapi tak kisah la selagi seeders masih banyak., yang penting dapat sedut sepuas-puasnya, tak gitu? Link XLAWS sediakan di bawah.


~ Selamat Mendownload ~


We Appreciate Your Comments

20 Respones to "1 Lubuk Download Movie Terbesar"

TanpaNamaDer said...

dah lama tak guna torrent ... singgah nk tgk amacam website tu


June 3, 2012 at 3:42 AM
XLAWS said...

 gempak website dia


June 3, 2012 at 9:35 AM
Nik Khairul Hakim Ab Razak said...

perghhh gempak!


June 4, 2012 at 8:28 AM
Nik Khairul Hakim Ab Razak said...

 search pon senang.. xde la kene scroll baca satu per satu.. latest movie pon ade..


June 4, 2012 at 8:30 AM
XLAWS said...

 movie yg susah nak jumpa pun ada


June 4, 2012 at 9:45 AM
Akin Junior said...

Aku xpandai gna torrent..asyik slow je..


June 7, 2012 at 8:58 PM
Pembicarainternetmarketing said...

Dunia IT sudah semakin berkembang, Apalagi dengan banyaknya wirausaha yang berwirausaha, mari Ikuti Workshop Internet Marketing di Yogyakarta Indonesia.

info lebih lanjut dapat MELIHAT :
http://www.pembicarainternetmarketing.com/camp-speed-online-marketing.html

Terima kasih, Simpati : 081 333 841 183


June 19, 2012 at 9:49 AM
Yofaizal said...

port forwd torrent tuu first atau tambah tracker lagi banyak seeder lagi laju torrent tu


June 24, 2012 at 12:16 AM
Yofaizal said...

kickasstorrent 
http://kat.ph/


June 24, 2012 at 12:17 AM
Rizmanharris said...

boleh ke audio stereo convert ke 5.1 channel ?


June 24, 2012 at 7:47 PM
Jiwa Pemberontak aka Mr.Tuto said...

Assalamualaikum bro. Salam perkenalan sesama blogger. Wa memang suka muat turun dengan menggunakan torrent ni. Huh. Selamat lah wa terbaca entri dari laman bro ni. Saranan wa lu gunakan Tixati client. Tak perlu ubah apa-apa,memang terbaik kelajuannya. Tapi semuanya bergantung kepada Seeders dan Peers juga tak gitu bro.


July 7, 2012 at 9:54 AM
movies_vc said...

clone site movies.vc


July 12, 2012 at 5:02 PM
Jiwa Pemberontak aka Mr.Tuto said...

Terima kasih bro. Makin bertambahlah filem cetak rompak dalam koleksi aku. Tak payah keluar pawagam.


July 15, 2012 at 9:57 AM
Osonda Dinda said...

 hai buka blog saya juga ya :)
armia-rizki-adinda.blogspot.com


July 16, 2012 at 11:10 PM
Zulkifli said...

Assalamualikum....sya ada msalah sikit dgn uTorrent sya...xboleh nak download bila guna wifi politeknik d asrama...ada kah cara tuk fix msalah ney...???on facebook pn kena bypass proxy dlu bru dpt lepas....


August 5, 2012 at 10:44 AM
keyrol said...

tnks bro...huhu


August 6, 2012 at 1:05 PM
i said...

dh xbest dh...
diowg letak password dlm movie..
sume movie 2012 mcm tu..
pnat je downlad..


September 15, 2012 at 12:39 PM
Hadi said...

bro apsal x update dh?


February 24, 2013 at 8:33 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS