FaceNiff: Hack Facebook Dengan Mudah




FaceNiff merupakan sebuah aplikasi yang berkebolehan untuk hack account Facebook orang lain dengan mudah, tak kiralah mereka menggunakan sekuriti Open/WEP/WPA-PSK/WPA2-PSK, dengan senang lenangnya aplikasi ini dapat pecah masuk dengan mudah. Tetapi aplikasi ini hanyalah dibangunkan untuk Android sahaja dan memerlukan phone yang sudah ROOT. Aplikasi ini hanya mampu hack akaun orang lain dengan sama wireless dengan anda sahaja.

Apa yang FaceNiff mampu hack?
  • Facebook
  • Twitter
  • Youtube
  • Amazon
  • Vkontakte
  • Tumblr
  • MySpace
  • Tuenti
  • MeinVZ/StudiVZ
  • Blogger
  • Nasza-Klasa
(Link Updated 3/8/2012)
Sila download FaceNiff-2.1b + FaceNiffGen.
http://www.mediafire.com/?zw2eybt3n7q6yzm

Note: Pilih Allow sahaja bila keluar Superuser.

Step 1
Install FaceNiff-2.1b seperti biasa dan buka. Seperti yang anda lihat imej di bawah, Application locked. Gunakan FaceNiffGen untuk unlock apps ini.

(Aplikasi Masih Locked)

Step 2
Untuk unlock FaceNiff: Tekan home button dan install FaceNiffGen dan buka.

Note: Pastikan FaceNiff masih running pada background semasa untuk unlock.

(Tekan Unlock)

(FaceNiff sudah siap register!)

Sekarang anda boleh delete aplikasi FaceNiffGen. Ayat application locked itu sudah tiada lagi. Untuk memastikannya anda boleh pergi pada menu dan pilih Unlock app. Ini bermakna anda boleh hack sebanyak mana akaun yang anda mahukan.

(FaceNiff berjaya di unlock)

Step 3
Untuk membuatkan apps ni show password dan email. Pastikan anda aktifkan SSLStrip ON dan START sebelum orang lain login Facebook. Tetapi apps ini tidak paparkan full password. Tapi tak mengapalah, walaupun kita tak dapat full password, tapi kita masih boleh kacau Facebook mereka, tak gitu?


Anda juga boleh buka pada Facebook dengan URL facebook.com:8080. Cuma perlu tambah :8080, begitu juga dengan website akaun lain.

Dalam web browser Android  asal pula, pergi pada menu dan pilih "More". Kemudian pilih pada Settings. Pada bahagian bawah sekali dan klik pada Select User Agent. Tukar kepada Dekstop atau IE6. Untuk pengguna Dolphin Browser, pergi pada menu dan pilih pada "More". Seterusnya pergi pada Settings>Dolphin Settings>User Agent dan tukar pada Dekstop.


XLAWS sendiri sudah mencubanya. Lebih dari 5 Facebook orang yang sudah XLAWS kacau. Memang panik gila tengok muka orang tu bila kena hack. HAHAHA!!!

Info Tambahan
Boleh filter website mana yang anda nak hack.


Gunakan lah apps ini dengan tujuan pembelajaran. Jangan asik kacau orang lain je. Kalau terkantoi, tanggung sendiri. Hehe


We Appreciate Your Comments

8 Respones to "FaceNiff: Hack Facebook Dengan Mudah"

Nik Khairul Hakim Ab Razak said...

Nak pakai Android jugak lah.


May 31, 2012 at 10:14 AM
XLAWS said...

 nilah dia kelebihan Android :)


May 31, 2012 at 10:32 PM
hardy harry said...

tak dpt unlock pun..


June 2, 2012 at 11:44 PM
Anonymous said...

Root tu apa ? Aku ni kuno


July 5, 2012 at 8:17 AM
Ryeki said...

sbarang android kew xlaw?tp for pc x bole download...


August 3, 2012 at 7:28 PM
XLAWS said...

 boleh guna kat mana2 android yg da root.


August 3, 2012 at 8:15 PM
ryeki said...

utk tau pass org n email skali?


September 1, 2012 at 5:57 PM
ariel said...

link mati.. tlg update


March 25, 2013 at 1:10 AM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS