Android: Buang Ads/License Verification



Setiap Android apps yang percuma mesti mempunyai annoying ads. Tahukah anda ads yang anda lihat tu juga mempengaruhi penggunaan bateri. 

Bukan itu sahaja, apps paid yang anda download secara percuma juga kadang-kadang tidak boleh buka kerana terdapat masalah hakcipta yang memerlukan License Verification ini untuk membuatkan apps itu berfungsi.

Jadi dengan apps percuma Lucky Patcher ini, anda boleh selesaikan masalah ini dengan mudah. Download link disediakan.
http://www.mediafire.com/?dz0tdgvqby4tf4y

Selain itu, Lucky Patcher ini juga terdapat pelbagai fungsi seperti imej di bawah.



We Appreciate Your Comments

3 Respones to "Android: Buang Ads/License Verification"

sadsasdasda said...

kene root android dulu


May 31, 2012 at 10:45 AM
XLAWS said...

haha. ye, aku lupa lak bgtaw.


May 31, 2012 at 10:32 PM
Nieyxzha Hassan said...

Ala..nak root macam mana..tak reti lagi ni


December 23, 2012 at 8:25 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS