20 Workstation Graphic Designer Yang Gempak!



Post kali ni saja nak bagi inspirasi kepada korang dan designer untuk memiliki sebuah workstation yang selesa dan indah. Korang tak teringin ke nak ada workstation macam ni? Simple dan menarik, Takde la nampak buku, wayar, alatan-alatan nampak berserabut dan berselerak.

Pencahayaan juga memainkan peranan yang amat penting untuk memberi keselesaan ketika menghasilkan sesuatu kerja. Apa yang pasti, workstation seperti imej-imej dibawah ni sudah tentu mahal!.


Mana pengguna Windows ni? hahaha


We Appreciate Your Comments

3 Respones to "20 Workstation Graphic Designer Yang Gempak!"

----- ----- said...

Haha..
Nama pun designer..
mmg gempak la bro..hehe

yang Benar, Ringkas, Sopan, Peace..^.^
NINJA


April 15, 2012 at 6:32 PM
Angelezo said...

mana pengguna windows? haha...actually untuk kerja2 design2 nie lebih sesuai pakai mac la...pakai windows asyik crash je...terutama bila pakai perisian adobe kat windows..pakai kat mac smooth je dan laju...wohoo...


April 19, 2012 at 12:51 AM
XLAWS said...

wow Angelezo. pakai mac apa? dan berapa ribu untuk semua tu?


April 19, 2012 at 9:34 AM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS