Zenonia 3 Zen Hack




Zenonia 3: The Midgard Story merupakan game Dynamic Action RPG yang paling top untuk Android & iPhone kerana mempunyai grafik yang cantik, smooth, jalan cerita yang menarik. Selain itu, cara permainannya juga sungguh menarik. Apa yang bagusnya, kita boleh buat item (Epic) sehingga Grade +10 dan untuk item (Unique) +11 (Masterpiece). Tapi nak dapatkan grade macam tu bukan senang. Sangat susah!. Jadi, untuk cara penyelesaiannya kita terpaksalah hack Zen untuk mendapatkan item serta Deluxe Magic Powder dengan kuantiti yang banyak. Apabila item sudah tahap max barula sedap nak main PVP (Player Versus Player). Tapi ramai juga pakai hack Zen ni, sebab XLAWS sendiri perasan masa PVP. Level sama, attack dengan defense pun hampir sama. Memang mustahil nak dapat item macam tu kalau main adil.

Note: Device Android korang mesti root dahulu.

Pertama sekali download Hex Editor.
http://www.mediafire.com/?dsrpjo5zqgi8afm

Selepas itu buka Hex Editor dan pergi ke > /data > /data > cari /com.gamevil.zenonia3.global > /files > pilih option.sav

Cari kod ni:
000001e8

Pilih je sebelah kanan 000001e8 tu, tak kesah apa-apa nombor atau huruf boleh je. XLAWS beri contoh sikit, imej di bawah. Sebelah 000001e8 XLAWS ada 2f. Jadi XLAWS akan pilih 2f tu. Setiap orang berbeza kodnya.


Tukarkan kepada nilai 60 dan tekan arrow kanan.


Untuk 000001e9 pun sama letak nilai 60 dan tekan arrow kanan lagi.


Akhir sekali untuk 000001ea letak huruf ea dan OK.


Sebelum korang nak exit Hex Editor kena save file dahulu pada menu button.


Maka inilah hasilnya.

(Pada awalnya jumlah Zen memang macam tu, tetapi apabila korang beli 1 item akan jadi...)

(9 juta!! Dah boleh sangat buat item sampai lebam)



We Appreciate Your Comments

9 Respones to "Zenonia 3 Zen Hack"

aiman said...

zenonia 4 ade x


March 25, 2012 at 4:51 PM
Anonymous said...

guna gamecih je senang ;D


March 26, 2012 at 4:43 PM
aiman said...

?????
x faham la


April 2, 2012 at 9:50 AM
XLAWS said...

apa yg x paham nyer?? lengkap da XLAWS bagi.


April 2, 2012 at 9:10 PM
Shah Kamal said...

Kt mane nk download gamechi ek???


September 27, 2012 at 11:09 PM
AnwrJ said...

tak jumpa pun 1e8. please help me


October 12, 2012 at 9:17 AM
yudy said...

Berhasil Galaxy Y ku bisa juga asik dehh...
Mau share ,buat yng gk bisa mungkin itu hanya apk hexeditor ny aja .cari yang elit/pro..yakin sukses ...jangan lupa allow superuser update


January 17, 2014 at 11:24 AM
wan said...

xlaws aku pnya galaxy yg x leh nak root system dye... tkan data dlm kosong x de profil dye tlis you can root this system lbih krg mcm nie la dye cakap


September 6, 2014 at 6:50 PM
wan said...

xlaws harap bole call aku nak rasa gak hack hehe... system aku x leh nak root la...harap bole mmbantu please call me back i will call you back 01734337379


September 6, 2014 at 6:51 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS