Warner Bros Akan Buat Movie Bleach Live Action



Ada berita gembira dan berita buruk bagi para peminat siri manga / anime Bleach. Warner Bros sedang menghasilkan movie Bleach Live Action.


Berita gembiranya ialah, peminat Bleach pasti sudah tidak sabar untuk menonton aksi Ichigo dan kawan-kawan yang jauh lebih nyata jika dibandingkan dengan filem anime. Penulis skrip movienya adalah Dan Mazeau. Iaitu, orang yang sama menulis skrip movie "Wrath of the Titans".




Tapi berita buruknya pula, kemungkinan besar karakternya akan dilakonkan oleh orang putih. Kalau macam ni, kemungkinan besar, habis hancur lah jadi macam movie Dragon Ball Evolution dan The Last Airbender yang karakter-karakternya dilakonkan oleh orang putih. (Ini mengikut apa yang Jepang.net katakan).

Hasilnya sangat mengecewakan.


Tapi apa yang XLAWS lihat, kesemua karakter Bleach pada gambar di atas macam orang Jepun tulen je. Tak tahulah sama ada benar ataupun tidak. Apa yang boleh kita buat adalah, tunggu dan lihat. =D



We Appreciate Your Comments

6 Respones to "Warner Bros Akan Buat Movie Bleach Live Action"

Anonymous said...

yang jadi ichigo tu macam hero masket rider 555 jerr


March 2, 2012 at 2:44 PM
Firdaus Salehuddin said...

Urahara punye nampk pling sesuai! haha


March 9, 2012 at 6:05 PM
Imamvanzack said...

tu kan tatsuya yg jd rider 555 wah bkal bgus ni film y


May 31, 2012 at 3:48 PM
Anonymous said...

yg atas tu gambar teater lah...


June 23, 2012 at 9:19 PM
IsurSi Seventiger said...

ini perasan msih blum di rilis ya


March 15, 2015 at 5:27 PM
IsurSi Seventiger said...

kapan keluar nya movie nya om


March 15, 2015 at 5:33 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS