Angry Birds Space Sedia Untuk Dimuat Turun




Akhirnya, Rovio telah pun secara rasminya melancarkan permainan Angry Birds versi baru, di mana, banyak gabungan elemen-elemen angkasa lepas dan graviti, dinamakan sebagai Angry Birds Space.

Angry Birds Space mempunyai watak baru serta terdapat lebih 60 tahap permainan berbeza. Apa yang menariknya ialah termasuk beberapa kuasa permainan baru, seperti permainan berasaskan graviti yang amat menarik sekali.

 
 


Bagi yang berminat boleh muat turun Angry Birds Space secara percuma untuk Android di Google Play. Manakala, untuk Windows adalah berbayar. Tapi jangan risau, XLAWS sediakan link siap key dengan patch sekali.

DOWNLOAD


We Appreciate Your Comments

5 Respones to "Angry Birds Space Sedia Untuk Dimuat Turun"

Anonymous said...

maaf.
saya budak baru.

kalau tak keberatan,
boleh terangkan cara guna patch tu utk install game ni dari awal?

.:onegaishimasu:.


March 25, 2012 at 6:23 PM
XLAWS said...

Selepas download > Install > copy & paste Patch ke folder Angry Birds yang baru install tadi > run patch dan klik patch > masuk game > masukkan key.


March 25, 2012 at 6:29 PM
Anonymous said...

owhh..
terima kasih.

.:domo arigatou gozaimasu:.


March 25, 2012 at 6:39 PM
Moniza said...

kat mana nak dptkan key


June 7, 2012 at 6:17 PM
arie said...

link dah kena delete la..


September 10, 2012 at 5:10 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS