Koleksi Windows 7 Transformation Packs



Kali ni XLAWS nak kongsi lagi koleksi theme Windows 7 yang gempak!. Theme kali ni cara install macam biasa (macam korang install software lain-lain). Thanks to hameddanger for this awesome themes!!

Tapi sebelum itu korang mesti install software ni untuk support lagi theme ni. Kalau dah install skip step ni.
http://uxstyle.com/

Selepas itu barulah korang boleh install theme di bawah.

8 Skin Pack 8.0
Transform Windows 7 to Windows 8


Lion Skin Pack 12

Transform Windows 7 to Mac OS X Lion


Android Skin Pack 2.0

Transform Windows 7 to Android 4.0 Ice Cream Sandwich 


Mango Skin Pack 1.0

Transform Windows 7 to Windows Phone


iOS Skin Pack 1.0

Transform Windows 7 to iOS


Ubuntu Skin Pack 8.0

Transform 7 to Ubuntu 11.10


Alienware Skin Pack 1.0

Transform Windows 7 to Alienware

Download page

Haloween Skin Pack 

Transform Windows 7 to Haloween

Download page

Neon Skin Pack 2.0 

Transform Windows 7 and XP to Neon

Download page

Gnome Skin Pack 1.0 

Transform Windows 7 to Linux Gnome

Download page


We Appreciate Your Comments

5 Respones to "Koleksi Windows 7 Transformation Packs"

FirstClass F said...

untuk winXp takde ke Xlaws?


November 5, 2011 at 4:01 PM
XLAWS said...

Windows XP ada, nanti aku buatkan untuk XP lak. kalo ko nak cepat. google la dulu. kekeke


November 5, 2011 at 5:41 PM
eka hary said...

terima kasih gan izin download yaaa informasinya sangat menarik jadi pengen download semua hehehe


December 31, 2011 at 9:11 PM
cynta naz said...

untuk the smurf xde kew???


January 14, 2012 at 3:01 PM
Amar Suvillian said...

admin saya dah install.tp lepas instal time reboot display jd blink2.lama saya tunggu then saya terpaksa recovery balik..asal yea?


October 15, 2012 at 3:09 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS