XLAWS KNOWLEDGE Ingin Rehat Sebentar




Assalamualaikum, dan selamat sejahtera kepada pengunjung di XLAWS Knowledges. XLAWS pertama sekali ingin meminta maaf kerana sudah lama tidak update blog ini kerana XLAWS sekarang ini terlalu aktif untuk fansub XLAWS Music Sekai (Dunia Muzik XLAWS). Buat masa ini XLAWS ingin rehat dulu untuk blog ini. (Walaupun sudah lama rehat). Mungkin XLAWS lambat nak beritahu perkara ini. Tapi itulah sibuk sangat dengan fansub. Hahaha! 

Jikalau ada masa XLAWS akan update lagi blog ini. InsyaAllah. :)

Inilah minat XLAWS dan hobi yang tersendiri, memang terlalu sukakan dengan J-Rock | Visual-Kei | J-Pop sebab jauh lebih hebat. Tapi apa yang mengecewakan sekali kenapa Korea terlalu popular di Malaysia ini? uhhhh, gelinya tengok dorang, muka jambu, terutamanya lelaki. Ini luahan XLAWS. Mintak maaf kalau buat peminat Korea terbakar. PEACE!! :)

Fansub tu pun XLAWS sorang je yang usahakan, mungkin kalau korang ada kemahiran dan nak join fansub XLAWS ni pun ok juga. ada ke nak join nie??

Okki la, malas nak cerita panjang lagi, XLAWS minta maaf jika ada yang tidak puas hati dan jika kita mempunyai minat yang sama marilah memeriahkan lagi XLAWS Music Sekai. Korang juga boleh LIKE fanpage kami jika sukakan dengan fansub nie.

Website

Fanpage Facebook


We Appreciate Your Comments

1 Respones to "XLAWS KNOWLEDGE Ingin Rehat Sebentar"

Qz said...

yaaa...music in da'house


November 21, 2011 at 9:59 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS