Remove Software Dan Games 100%



Sebelum ni korang buang file guna cara apa? Add & Remove Program kat Control Panel dengan CCleaner kan?. Tapi tahukah anda bahawa file games, software yang korang remove tu masih meninggalkan sisa-sisa di PC anda?. Dengan bantuan Revo Uninstaller Pro pasti dapat menangani masalah ini.

OK. Tutorial kali ini untuk cara remove/delete games dan software secara 100%. Caranya tak susah mana pun. memang senang. Korang boleh dapatkan download link software tersebut di akhir tutorial ni.

Pertama sekali korang pilih software/games apa yang nak remove.


Tunggu proses auto backup dahulu dan ia akan keluar uninstall software/games seperti biasa.


Selepas remove game, korang tekan button Scan.


Selepas Scan. Nanti dia akan beritahu registry yang tertinggal. Tekan button select all dan tekan button delete je.


Seterusnya untuk folder yang masih tertinggal. Sama juga seperti cara di atas. Tekan button select all dan tekan button delete.


DOWNLOAD
(Mediafire)



We Appreciate Your Comments

3 Respones to "Remove Software Dan Games 100%"

nKhaR said...

Haaa yg ni baguih.


October 3, 2011 at 5:39 PM
kamal said...

yg ni tk bgs la bg haku...ad lg folder2 yg tetinggal... yg plg terbaek total unistall.. try kowg guna..


September 17, 2012 at 5:59 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS