Pulihkan Kembali Registry Windows




Ada masalah seperti diatas??? Biasanya Task Manager Disabled boleh dijumpai di Cyber Cafe, dan office. Kiranya nak protect daripada software utama mereka diceroboh atau end process seperti software timer kat CC tu.

Ada juga CC yang disable services USB, maksudnya USB tidak akan berfungsi apabila korang cocok di komputer tersebut. Biasanya di CC sekarang mereka "protect" games mereka daripada kena copy dengan sedikit setting pada partition tertentu. Hajat nak copy games korang pun terbantut.

Jadi dengan bantuan Recover Registry ni, dengan hanya "double click" je dah dapat selesai kan semua masalah di atas tadi. Jangan risau XLAWS dah try registry ni, memang menjadi 100%!. Lepas ni senang-lenang la korang nak copy games atau hack PC tu.

Note: Ada sesetengah fix tak menjadi seperti bila kita buka partition C, nanti dia close secara auto.

Updated (10/12/2011)
Semalam 9/12/2011 XLAWS pergi ke CC. Nak hack timer CC tu. Lepas je guna registry fix ni, pergi ke Task Manager dan END PROCESS ecafeproclient.exe. POOF!! PC yang XLAWS guna tu tidak restart walaupun masa sudah habis!. Trick ni memang 100% menjadi. Main sampai lebam la macam ni.

Buat masa ni XLAWS hanya berjaya cuba di Windows XP sahaja. Tak pasti sama ada registry ni boleh digunakan di Windows Vista atau 7. Kalau boleh sila maklum balas di sini Okki? :)

Note: Gunakan dengan kebijaksanaan korang Okki?.

DOWNLOAD
(Mediafire)



We Appreciate Your Comments

2 Respones to "Pulihkan Kembali Registry Windows"

fais said...

bro . sy ad 1 lagi cara .
http://www.taskmanagerfix.com/

dwload benda tu . jea
bile task disable
buke benda tu n click fix.
terus okie :)


October 9, 2011 at 9:40 PM
XLAWS said...

Pernah guna tu kat cc kolej. tapi xde pape pown. x taw la apa problem dia.


October 12, 2011 at 11:00 AM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS