Jom Download File Megaupload Ketika Happy Hour!



Pernah dengar Megaupload Happy Hour?. Sebenarnya Happy Hour ni membolehkan korang download apa-apa file daripada Megaupload secara PREMIUM! walaupun korang ni ada akaun Megaupload biasa je. Inilah kelebihan Megaupload sebenarnya. XLAWS taw perkara ni memang telah lama. Tetapi ianya seperti sudah dilupakan. Happy Hour ini ada masa-masa tertentu bagi setiap negara.

Update 10/12/2011
Masa MU Happy Hour di Malaysia ialah sekitar 9.00AM - 6.00PM pada setiap hari. Uihhh! Lama tu!. Apa lagi jangan lepas kan peluang keemasan ini!.

Untuk permulaan korang mestilah register akaun Megaupload dulu.
http://www.megaupload.com/

Selepas proses register lengkap. Korang download software Megakey yang disediakan oleh pihak Megaupload sendiri.
www.megakey.com/

Selepas itu install software yang korang download tadi.

Nanti addon Megakey akan di install pada Firefox. Selepas itu buka software Megakey dan tekan button Megakey Benefits.


Tick semua checkbox dan isikan form dan tekan OK.


Note #1: Dengar cerita kena tunggu 24jam untuk jadi ahli Megakey selepas register. Tapi XLAWS register terus boleh pakai pulak. Nasib kot? Hahaha.

Apa yang korang kena buat selepas ini adalah tunggu MU Happy Hour! (^_^). Nak tahu macam mana Happy Hour on ke tak. Gambar bawah ni bukti dia. Di sebelah kiri My Account ada smiley itulah tandanya. It's Happy Hour! :)


Sebelum MU Happy Hour.


Ketika MU Happy Hour.


Happy Downloading!


We Appreciate Your Comments

7 Respones to "Jom Download File Megaupload Ketika Happy Hour!"

nKhaR said...

Firefox 3.6 je? latest dari tu pon xle ke?


October 9, 2011 at 6:43 PM
XLAWS said...

aku da update post ni. Firefox latest dah boleh pakai mcm bese :)


October 12, 2011 at 9:55 AM
nKhaR said...

megaupload ak xle bukak bro, cmne nk ejas? jdi server not found.


October 12, 2011 at 6:42 PM
XLAWS said...

ko da tukar dns google ke?


October 30, 2011 at 9:20 AM
Anonymous said...

bro..tlg kasi tutorial mcm ne nak tembus megaupload... aku nye xleh bukak la..sama je mslhnye..page not found.. aku xreti computer nih..kasi ajarin dong.. hehe


November 5, 2011 at 2:45 AM
XLAWS said...

tula ko, lain kalo rajin search site ni
http://xlawsknowledges.blogspot.com/2011/06/bypass-sekatan-internet-skmm.html

anyway, happy downloading ;)


November 5, 2011 at 9:22 AM
----- ----- said...

intah ko..
nie site paling gempk....derw....
search jerw...


NINJA Crew


November 5, 2011 at 11:24 AM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS