Selling Item RYL 2 Gezette




XLAWS nak jual item RYL 2 Gezette. Sebab XLAWS dah pencen main RYL ni, nak main game online lain pula. Kalau ada sesiapa berminat nak beli item ni jangan segan-segan contact ye. Cara bayaran paling mudah topup Maxis je. Jangan risau XLAWS tak berniat nak scam duit korang. XLAWS jual secara jujur. Tak baik tipu-tipu orang ni, nanti di akhirat kita tanggung!.



We Appreciate Your Comments

6 Respones to "Selling Item RYL 2 Gezette"

adam fikri said...

xlaw...eijan ada reset server x antara bulan 6-9? adam


September 15, 2011 at 3:40 PM
Anonymous said...

ramai ke org men ryl ni


September 15, 2011 at 8:32 PM
XLAWS said...

ramai la jugak. berminat ke?


September 15, 2011 at 9:24 PM
Anonymous said...

minat gak , set attacker bape


September 18, 2011 at 8:17 PM
XLAWS said...

aku jual set attacker FHC kecuali sword RM80 nak?kalo beli kat admin RM100 tp beza cuma sword x FHC.


September 19, 2011 at 12:11 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS