Install Firefox Addon Tanpa Internet



Tuto kali ni adalah cara macam mana nak install Firefox addon tanpa sambungan internet. Nanti senang la nak install addon kat firefox dengan cepat. Selain itu, korang juga boleh buat koleksi addon yang korang minat.

OK. mudah je caranya. Cuma cari addon yang korang mahukan dan klik kanan pada button Add to Firefox dan pilih Save Link As... Save je file tu di mana-mana.


Cara nak install pula. Cuma drag addon tersebut ke shortcut Firefox.


Addon successfully installed. =D


We Appreciate Your Comments

0 Respones to "Install Firefox Addon Tanpa Internet"

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS