Escape From Earth: Website Bengong



Tengah XLAWS jalan-jalan kat Silent Hackers (SH) tadi tetiba pula terjumpa satu post yang agak menarik dan lawak mengenai tempah ticket untuk kedunia baru (New World). Kemana tu bro? Kebumi baru la untuk siap sedia dari malapetaka 2012 ni. Apa yang pandai sangat dengan mat salleh ni? lawak gak XLAWS baca. Pulak tu tambang dia murah gila.

Ni link website tu: http://escapeearth2012.com/


Mereka ingat bila kiamat hanya bumi akan hancur ke?

Teringat pula kisah bahtera Nabi Nuh 'alaihissalam. Orang kafir ni bongkak nak langgar perintah Allah S.W.T sehingga kata boleh panjat gunung untuk elak banjir. Tapi, gunung-gunung tu pun tenggelam sekali. Subhanallah.

Pengajaran: Bila Allah S.W.T dah tetapkan macam tu, tiada siapa boleh ubah kehendakNya. Nak tak nak, kena beriman dan bertakwa. Selamat & bahagia di dunia dan akhirat. 

Credit To: SetanStyliz


We Appreciate Your Comments

4 Respones to "Escape From Earth: Website Bengong"

ZulFadli said...

erk -.-
pelik2 jea.


May 24, 2011 at 9:47 PM
Qz said...

haha memang lawak pun


June 27, 2011 at 2:13 PM
XLAWS said...

syarikat ni nak tipu pelanggan je. nampak benor menipunyer


June 27, 2011 at 4:37 PM
Zaza said...

lawak2 sepa yg beli tiket tu memang betul2 ....................................


September 8, 2012 at 11:27 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS