Angry Birds v1.5.2




Angry Birds, merupakan puzzle video games yang dibangunkan oleh Finland, Rovio Mobile. Seperti yang saya ketahui lagi, games Angry Birds ini sekarang, games yang paling diminati sekarang dan banyak memerlukan kekuatan mentaliti untuk melepasi semua halangan yang terdapat pada setiap peringkat dalam games tersebut.

Karakter kartun yang ditampilkan dalam games ini adalah burung dan babi (makhluk warna hijau). Cara permainannya hanya melepaskan tembakan burung kepada binaan kawasan babi tersebut. (macam berani mati lak burung-burung ni). Pada awalnya permainan ini hanya tersedia bagi pengguna Smartphone, tapi untuk versi PC pun sudah ada.

Untuk pengetahuan korang semua, game ni memang menarik dimana pemain memiliki beberapa “burung gila” untuk target “binatang hijau” itu dalam memusnahkan bangunan binatang terbabit. Terdapat banyak hints dalam Youtube sekiranya korang gagal menggunakan kreativiti anda dalam menyelesaikan, bagaimana nak meruntuhkan struktur bangunan yang berlainan apabila semakin meningkat tahap (stage) tersebut.

Pendapat XLAWS memang game ni sangat mencabar!. Sebab banyak buat kita berfikir untuk cari jalan macam mana nak lepas setiap stage tertentu. Korang mesti nak cuba juga kan?. Nah kat bawah ni XLAWS sertakan sekali download link.



We Appreciate Your Comments

5 Respones to "Angry Birds v1.5.2"

clientexpertz said...

wa.a.a.a.a.a.a Gempak!


May 8, 2011 at 2:47 PM
XLAWS said...

apo yg gempaknyer? ce cter ce cter


May 8, 2011 at 3:20 PM
→cik mOmey← said...

GAME YANG BEST GILERRR OKAY ! :)


May 27, 2011 at 11:46 AM
M.IR said...

XLAWS.. boleh tolong post kn link untuk download free angry bird rio


June 2, 2011 at 5:52 PM
sya_fiek said...

tak boleh main full lah ! ape code nye eh ? :(


July 20, 2011 at 11:15 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS