Download Bagaikan Premium Dengan Free Rapid Downloader!




Free Rapid Downloader merupakan sebuah software yang menggunakan Java Downloader dimana ianya menyokong mendownload dari premium akaun yang popular seperti Megaupload, Hotfile, Fileserve, Filesonic, Rapidshare, Uploading, Mediafire dan beratus-ratus lagi jenis lagi.

Service Supported By Free Rapid Downloader

Sila tekan SINI untuk tengok selebihnya.

Apa yang bagus mengenai software ini ialah, ianya PERCUMA!!! menjimatkan wang sebab tak payah nak beli premium akaun, boleh digunakan pada Windows, Linux dan Mac OSX, support resume download! dan jika kita download secara multiple (byk link sekaligus), selepas 1 link habis download nanti secara automatik dia akan sambung download yang seterusnya.

Kelemahan software ni bagi XLAWS adalah, hanya akaun tertentu je dia akan terus sambung download, kerana sesetengah akaun dia suruh masukkan Captcha sebelum memulakan download yang baru, jadi kalau anda nak download sambil tidur tu tak dapat la. Tapi XLAWS selalu download file dari link Megaupload je. Yang ni memang terbaik!. ehehe

Cara untuk menggunakannya amat mudah!. Lepas download software ini kita cuma perlu update plugin akaun dan copy link yang kita nak download, nanti secara automatik Free Rapid Downloader akan tanya, adakah anda mahu download file tersebut?.

Bersepah Download XLAWS ni.

Download Free Download Manager DISINI

Note: XLAWS selalu kalau nak tidur set download banyak-banyak dulu. Nanti esok pagi tengok banyak download yang dah completed! ehehehe =D


We Appreciate Your Comments

6 Respones to "Download Bagaikan Premium Dengan Free Rapid Downloader!"

Anonymous said...

kenapa sekarang saya gune freerapid downloader, connection asyik putus stiap bberapa minit dan asyik terpakse tunggu utk msuk capcha? dan speed nya agak perlahan..


September 23, 2011 at 9:26 AM
XLAWS said...

mungkin internet ko bermasalah...aku guna OK je


November 5, 2011 at 1:19 PM
----- ----- said...

@Anonymous
sy rase internet awk dh abis limit ...
cuba awk try bulan depan lps awk byr bil...

NINJA Crew


November 5, 2011 at 2:28 PM
XLAWS said...

mybe teori dia betul. haha


November 5, 2011 at 3:42 PM
mimin said...

np ek?ak pki stremyx..putus2 speednye..


November 18, 2011 at 8:26 PM
XLAWS said...

mungkin Mimin ada masalah internet? ada share dengan org ke?


November 19, 2011 at 1:00 AM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS