Cara Join Video File .vob (DVD ISO)



Kali ni XLAWS nak bagi tutorials sikit kepada korang yang suka ambil movie/concert/music video dari DVD ISO, tapi mempunyai masalah macam mana nak join kan file video tersebut. Kan file DVD ISO ni dia berpisah macam ada part 1, part 2, part 3. So cara nak join kan file tersebut mudah je.

Untuk memulakan tutorial ni korang mesti download software ni dahulu. Jangan risau ni freeware. Tak payah bayar jika nak guna.


Apa kelebihan Join Vob Files Toll v1.0?
  • Kelebihan dia adalah join file .vob dengan mudah!, hanya dengan beberapa klik je.
  • Freeware ni cuma join file .vob sahaja tanpa menjejaskan kualiti video.

Kelemahannya pula, XLAWS tak jumpa lagi. Setakat ni XLAWS guna masih OK. Alhamdulillah. =D

Apabila dah siap download buka freeware tu macam biasa. Selepas itu sila pilih .vob file yang korang nak join kan.


Contoh file .vob yang XLAWS nak join kan.


Selepas dah pilih file yang korang nak join kan, sila tekan button Change File Name untuk dimana file tu korang nak save. Akhir sekali tekan button Join VOB Files.


Tamat!. Macam mana senang tak tutorial ni? hahaha. =D


We Appreciate Your Comments

1 Respones to "Cara Join Video File .vob (DVD ISO)"

Anonymous said...

thanks bro...tutorial yg mudah paham


December 27, 2011 at 2:11 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS