C&C Zero Hour Shockwave v1.1 (Game Favourite XLAWS)




Hari ni XLAWS nak share sikit dengan game kegemaran XLAWS. Ni la dia, Command & Conquer Generals Zero Hour Shockwave. Game pada tahun 09/22/2003 tapi masih mantap lagi 1 dunia sampai sekarang sebab cara permainan dia best giler!. Kenapa Shockwave? ni hanya mod tambahan je, macam-macam yang ditambah kat dalam mod ni contohnya, kenderaan, unit, bangunan, skins, kesan khas sumer baru!. Banyak lagi mod, ada beratus-ratus dan banyak juga XLAWS da main mod tu. Tapi antara semua tu ni la yang paling best sekali. Tak percaya cuba la dulu. Pasni mesti ketagih nak main game ni lagi. hehehe


XLAWS taw kalau korang install mesti dapat error "technical difficulties" kan?. Nak setelkan masalah tu semua senang je. Masalah dia cuma patch je yang bermasalah. Jangan risau XLAWS ada sediakan download patch kat bawah ni.

Nak install korang kene buat "clean install" bermaksud, delete semua file & data yang ada kene mengena Command & Conquer ni barulah boleh install.

Apa yang penting korang kene install: (Follow step by step ye).
1. Install Command & Conquer Generals.
2. Copy & paste crack game.
3. Install Command & Conquer Generals Zero Hour.
4. Install Shockwave Mod v1.1
5. Copy & paste Zero Hour crack game.
6. Enjoy!

Korang pandai buat sendiri ni semua kan. =D

Note: Shockwave v1.1 adalah mod yang terakhir oleh SWR Production. (Completed 100%)


Kalau korang takde Installer untuk game tersebut XLAWS sediakan sekali di sini.
C&C Generals + Zero Hour DVD ISO 1 Link


DOWNLOAD

Special Thanks To: Team SWR
Sumber


We Appreciate Your Comments

17 Respones to "C&C Zero Hour Shockwave v1.1 (Game Favourite XLAWS)"

Ahmad Fikrizaman said...

Lagi suka main red alert 2 je.. haha.. pening kalau tu game 3d sangat....


April 24, 2011 at 7:41 PM
XLAWS said...

bro x bese sangat men game kowt?huhu


April 24, 2011 at 7:58 PM
Anonymous said...

mank tambahan unit di shockwave apa aj??


May 1, 2011 at 11:27 AM
XLAWS said...

ada banyak, tapi version v1.1 ni banyak fix bug,skins dan effect. ada unit baru juga. cuba la main kalo nak tahu lebih lanjut.huhu


May 2, 2011 at 12:26 AM
Anonymous said...

bley x bg link nk download zero hour pnye?? hee


May 4, 2011 at 11:15 PM
XLAWS said...

aku da bg link kat post tu. sedot ^^


May 5, 2011 at 12:04 AM
Anonymous said...

thanx..


May 5, 2011 at 12:36 AM
Anonymous said...

haha.. xde link api ke??


May 7, 2011 at 5:54 PM
Anonymous said...

xde link api kE?? hehe.. berat sngat la nk download skali..


May 10, 2011 at 11:40 PM
XLAWS said...

aku try cari. sabo ye.


May 11, 2011 at 11:36 AM
Anonymous said...

kenape aku tak boleh main eh ? die sangkut kat starting je ? haihh.


May 14, 2011 at 5:36 AM
Anonymous said...

zero hour die letak kat ne? takde pun.


May 14, 2011 at 6:32 AM
XLAWS said...

Anon #1: aik x boleh maen? pelik @_@

Anon #2: Aku rasa dia install sekali kowt. x pown ko da try cek kat C:Program Files/EA Games. ?


May 16, 2011 at 2:33 PM
XLAWS said...

Aku rasa nak upload sndri jela game ni. tgk la kalo ada masa free nanti ^^


May 16, 2011 at 2:34 PM
niksleakky said...

setelah 5 menit main dengan 4 medium army game jadi sangat lag dengan seting medium dan low..apa ada triknya? padahal kalo maen zero hour yg biasa tidak lag dengan seting high..


July 4, 2011 at 2:51 AM
XLAWS said...

tu la masalah utama dengan mana2 mod Zero Hour nie. bergantung pada tempat juga yang tak banyak effect atau objek.


July 4, 2011 at 2:14 PM
REZA said...

TETEP AJA GA BISA GAN,,,


April 28, 2013 at 2:35 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS