Linux Falcon




XLAWS hari ni nak memperkenalkan Linux Falcon yang di adaptasi dari drama Jepun iaitu Bloody Monday mengenai seorang remaja pro hacker yang terpaksa berhadapan dengan masalah terrorist di Jepun. Tapi theme ini tidak 100% sama macam dalam drama tu. Tapi bagi XLAWS Linux ni memang cool & awesome la!. Ni XLAWS bagi screenshot Linux tersebut.

Note: Minta maaf la. Screenshot diambil dari VB (Virtual Box) =D

 Boot Screenshot






Cantik kan? Bagi XLAWS memang cantik & cool!. Jika anda ingin mencuba sila la download link Megaupload di bawah. =D

Note: Pastikan korang ada Premium Account Megaupload baru boleh download. Sebab, file 1GB lebih keatas mesti kena pakai Premium. Kalau nak Premium Account cuba mintak di blog Bro Premiumfreak kita ni OK. =D

Megaupload
http://www.megaupload.com/?d=ID5TEF06


We Appreciate Your Comments

13 Respones to "Linux Falcon"

Silent Blogue said...

Hail Linux :D
sedottt ~


March 23, 2011 at 12:20 PM
syahrilhafiz said...

based pada apa ni, slax ke?


April 10, 2011 at 2:18 PM
XLAWS said...

ntah la aku pown x pasti.


April 11, 2011 at 12:03 AM
Anonymous said...

bro, boleh x bagi aku falcon ni..megaupload dah tutup la..
kalo bole tlg upload kat mediafire ke..
please..hehe


April 6, 2012 at 6:38 PM
XLAWS said...

susah dah nak cari linux nie. aku punya pown da xde...


April 7, 2012 at 2:29 AM
Yofaizal said...

utorrent ader lahhhhh boleh pause lg


June 22, 2012 at 7:38 PM
Albukaki said...

bagi la link please


July 8, 2012 at 9:43 PM
ridha said...

Bagi link nya mas,,,,


December 27, 2012 at 12:15 AM
farizki said...

bro gimana cara downloadnya?kok gagal


August 2, 2013 at 12:40 PM
farizki said...

mas bagi linknya


August 2, 2013 at 12:44 PM
Toto said...

maaf gan, kalau boleh tanya office nya yang udah ada pa aja?


December 1, 2013 at 1:04 PM
Zery said...

mas kalau cara ganti bahasanya gimana ya?


December 1, 2013 at 8:34 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS