Kenal Pasti Harga Website Anda




Kepada para blogger/wordpress dan mana-mana website yang ingin mengetahui nilai harga website mereka sendiri atau website milik kepunyaan orang lain boleh rujuk di laman web www.bizinform.org. Jika harga website anda terlalu rendah jangan berputus asa untuk promote di website, forum, blogger, wordpress lain (blogwalking) untuk mendapatkan traffic yang lebih tinggi sekaligus dapat meningkatkan lagi nilai website anda. Selain itu, setiap post yang menarik juga memainkan peranan yang penting untuk menarik minat para pengunjung.
Ni statistik blog XLAWS buat masa ini. boleh la tahan. Kalau jual dah boleh beli 1 laptop Alienware dah. Hehehe =D


Siap bagi statistik tu!



We Appreciate Your Comments

4 Respones to "Kenal Pasti Harga Website Anda"

BroZooL said...

em..bagus ni XLAWS,pasni boleh jual website BroZooL dah..hehe


March 16, 2011 at 5:33 PM
XLAWS said...

Rilex dlu bro. kasi harga melambung dulu. baru jual.hehehe


March 16, 2011 at 8:01 PM
Khuzairi said...

macam mana nak claim ni wang..huhu


March 22, 2011 at 10:05 PM
XLAWS said...

kalo ada orang sudi beli. baru dapat wang. ahahaha


March 22, 2011 at 11:04 PM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS