Gantung Diri Secara Live!Teknologi sekarang, semuanya kita boleh tonton secara 'Live'. Siaran bola sepak yang paling popular. Anugerah Juara Lagu, NFL. Semuanya kini di alam maya secara percuma. yang menariknya apabila kita tonton secara live, kita akan tahu semuanya terlebih dulu berbanding orang lain yang menonton siara ulangan ataupun download dari Youtube. Menarik bukan tonton secara live ni. Apa yang terjadi di tempat lain kita boleh tonton ditempat sendiri..

Lain pula cerita si  Kevin Whitrick, dia menggantungkan dirinya dan di tonton kan secara live dengan orang yang chat bersamanya. Sungguh tidak percaya perkara itu pon terjadi. Rakan-rakan chatting bersamanya ingatkan sekadar gurauan tapi rupanya sudah mati. Kevin menggantungkan dirinya sambil di tonton secara percuma. Pihak polis masih lagi menyiasat kes ini.


Sungguh pilu kejadian ini berlaku dan ditonton. seperti tonton wayang online. Rakan-rakan tidak boleh berbuat apa-apa kerna ianya terjadi tanpa diberitahu. Tapi kalau beritahu pun nak buat ape. Ingatkan hanya gurauan. Entah mengapa Kevin gantung diri. Stress kot.We Appreciate Your Comments

0 Respones to "Gantung Diri Secara Live!"

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS