Facebook Nak Tutup? Jangan Bergurau Lah!



Mesti ramai orang tertanya-tanya betul ke facebook nak tutup?kenapa?sebab apa?. Ramai orang kata Facebook nak tutup disebabkan dah tak boleh kawal kerana facebook lah punca segala fitnah, tawaran sex, pergaduhan, penceraian rumah tangga pun ada! dan pelbagai lagi lah. Ini juga bergantung pada cara penggunaan anda sebenarnya. Tapi bagi XLAWS tak mungkin lah setiap laman web sosial macam ni tak pernah berlaku perkara sebegini ye tak?.hahaha OK nak tengok sejauh mana kebenaran Facebook akan di tutup yang semakin hangat diperkatakan ini? jom baca info di bawah ini. Zaaassss!

Note: XLAWS cuma copy je dari website lain, lagi satu, info di bawah dalam Bahasa Inggeris. XLAWS pasti anda semua mesti dah expert Bahasa Inggeris ni. =D

There was a rumor that Facebook is going to end on March 15th, by the “claimed” “The World’s Only Reliable News” ?? aka Weekly World News – (looks like they need to change their website’s name for a change).


Here’s a glimpse

PALO ALTO, CA –Mark Zuckerberg announced that Facebook will be shut down in March. Managing the site has become too stressful.

“Facebook has gotten out of control,” said Zuckerberg in a press conference outside his Palo Alto office, “and the stress of managing this company has ruined my life. I need to put an end to all the madness.”

Zuckerberg went on to explain that starting March 15th, users will no longer be able to access their Facebook accounts.

“After March 15th the whole website shuts down,” said Avrat Humarthi, Vice President of Technical Affairs at Facebook. “So if you ever want to see your pictures again, I recommend you take them off the internet. You won’t be able to get them back once Facebook goes out of business.”

Zuckerberg said that the decision to shut down Facebook was difficult, but that he does not think people will be upset.

Anyone who believed this got to be out of his/her mind. No, Facebook is NOT shutting down! For non-believers, Facebook officials sent out a message

We didn't get the memo about shutting down, so we’ll keep working away. We aren’t going anywhere; we’re just getting started.”

Jadi santai saja, anda masih berpeluang bermain games Cityville, Farmville dan bersosial dengan orang lain. Facebook tak kemana la. =D



We Appreciate Your Comments

0 Respones to "Facebook Nak Tutup? Jangan Bergurau Lah!"

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS