Device Doctor: Update Driver Dengan Mudah & Percuma!




Anda ada masalah dengan drivers tak update ataupun tiada drivers untuk PC/desktop langsung? jangan risau kali ni XLAWS nak membantu masalah drivers anda tu dengan software Device Doctor. Software ini merupakan freeware, jadi memang free lah!. Ianya mempunyai 3TB database untuk kesemua jenis drivers. Support Windows XP/Vista/7 x32 & 64 bit. Berkebolehan update driver yang dikategorikan sebagai unknown pada device manager PC/desktop anda dan yang paling penting mudah digunakan. Jom XLAWS tunjukkan bagaimana hendak menggunakan software Device Doctor ini.

Pertama sekali sila download software Device Doctor.

Selepas itu install macam biasa dan buka software tu.

Cuma tekan button Begin Scan.


Proses scan ini tidak mengambil masa yang lama. Sekejap je.


Apabila proses scan dah siap, secara automatik Device Doctor ini akan menyediakan download link driver untuk anda. Apa yang anda perlu buat cuma tekan download link tu. Nanti dia akan keluar satu new page di browser anda tu.


Device Doctor telah menyediakan download link untuk XLAWS. Anda cuma perlu klik Download Driver Installer dan menunggu sedikit masa, nanti driver akan di download secara automatik.




We Appreciate Your Comments

2 Respones to "Device Doctor: Update Driver Dengan Mudah & Percuma!"

-shaFiQ- said...

smuanye selamat tok pc or lappy kite?


May 20, 2011 at 11:10 PM
XLAWS said...

kalo x selamat xde la aku post software nie...mestila selamat bro ^^


May 21, 2011 at 11:17 AM

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS