Cara Register IDM Untuk Selamanya!



Updated (19/2/2012)
XLAWS cadangkan baik korang guna tutorial ni daripada download yang IDM + patch atau cracked. Sebab tak jamin 100% selamat. Kemungkinan ada virus yang merbahaya dengan tujuan untuk menjahanamkan PC korang atau mencuri data peribadi korang. Mana tahu kan??

Download IDM
www.internetdownloadmanager.com/download.html

Tutorial ini adalah untuk IDM yang tak register lagi.
OK. langkah pertama korang mesti ikut macam gambar di bawah ni.


1. Mula2 pergi ke C:\Windows\System32\drivers\etc
2. copy file hosts tu ke desktop dulu sebagai backup.
3. dan open file hosts kat desktop tadi tu pakai notepad.

Pastu masokkan apa yang aku highlight warna biru tu kat dalam hosts tadi.


Ni dia yang nak dimasokkkan.

127.0.0.1     tonec.com
127.0.0.1    www.tonec.com
127.0.0.1     registeridm.com
127.0.0.1     www.registeridm.com
127.0.0.1     secure.registeridm.com
127.0.0.1     internetdownloadmanager.com
127.0.0.1     www.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1     secure.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1     mirror.internetdownloadmanager.com
127.0.0.1     mirror2.internetdownloadmanager.com

dah masokkan selepas tu save.

PASTU COPY BALIK HOSTS KAT DESKTOP TADI KE FOLDER ASAL.
(C:\Windows\System32\drivers\etc)

Lepas tu open IDM mesti ada keluar benda macam di bawah ni kan?


Masuk je maklumat seperti dibawah ni.

First Name: aaa
Last Name: bbb
Email: aaabbb@yahoo.com
Serial Number: UVQW0-X54FE-QW35Q-SNZF5

Berjaya 100% kan? =D


How To Setting ATI Desktop Resolution




Perhatian: Tutorial ini hanyalah untuk Graphic Card ATI sahaja. =D.

Korang ada masalah resolution game x widescreen x macam gambar di atas ni? Kiri kanan hitam je walaupun kita dah setting kasi resolution dia paling recommended untuk desktop/laptop kita. Ha!, sebenarnya korang boleh je setting kasi widescreen dengan mudah. Tutorial kali ni hanyalah menggunakan sedikit trick je.

Step 1: korang mestilah low kan sikit resolution korang tu. macam aku buat 1280*720 ja.


Step 2: Tekan kanan kat desktop pastu select Catalyst(TM) Control Centre.


Step 3: Lepas tu korang select advanced option dan pilih Desktop & Displays.


Step 4: Tekan kat arrow kecik kat sebelah kanan atas gambar laptop tu dan pilih Configure...


Step 5: Pilih Full Screen dan tekan Apply.


Step 6: Akhir sekali, setkan balik screen resolution korang kepada asal.


Try maen game korang tu mesti widescreen punya. =D


Diablo II & Expansion Lord Of Destruction + MXL Omega MOD v005




Since the beginning of time, the forces of Order and Chaos have been engaged in an eternal struggle to decide the fate of all Creation. That struggle has now come to the Mortal Realm...and neither Man, Demon, nor Angel will be left unscathed.After possessing the body of the hero who defeated him, Diablo resumes his nefarious scheme to shackle humanity into unholy slavery by joining forces with the other Prime Evils, Mephisto and Baal. Only you will be able to determine the outcome of this final encounter.In Diablo II, return to a world of dark fantasy. As one of five distinct character types, explore the world of Diablo II journey across distant lands, fight new villains, discover new treasures, and uncover ancient mysteries, all in the quest to stop the Lord of Terror, once and for all.

DOWNLOAD (Updated 22/4/2012)
(9 Part)

Update


As Diablo II was wildly successful, Blizzard chose to make an expansion that will add a fifth Act, featuring six quests in the Barbarian Highlands. Two unique classes, the female Assassin and the male Druid, will be available featuring new skills. More monsters, items including powerful sets and class-specific items, new Horadric Cube recipes, and interactive environments will all expand the the scope of Diablo.

DOWNLOAD
(3 Part)
http://www.mediafire.com/?hc5bbzs90ik16

MXL Omega MOD v005


DOWNLOAD
 http://www.mediafire.com/?9sw29g8bbwzq6

Pass: congtruongit.com


Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS