Logitech Melancarkan Keyboard Kuasa Solar



Kalau korang menggunakan keyboard dengan mouse wireless mesti korang rasa leceh kan sebab tengah sedap2 surfing internet or bergaming tetibe lak mouse wireless or keyboard korang lak kejap berfungsi kejap x. Kene lak renew bateri.

Mesti korang menyirap kan cara macam ni. Mujurlah Logitech telah tukar kepada keyboard jenis berkuasa solar ni.

Logitech Keyboard K750

Design dia sama macam keyboard laptop tapi yang ni lagi power nampak kemas serta ada dua panel solar kat atas. Nak guna keyboard ni masa malam2 pown boleh. Bukan itu je, Logitech design keyboard ni dapat bertahan dalam gelap-gelita selama 3 bulan.haha power tak power ar keyboard nih. Keyboard ni sesuai untuk Window XP, Vista & 7. Linux rasenyer boleh jugak.

Harga = $80 (Murah Jek)hehe


We Appreciate Your Comments

0 Respones to "Logitech Melancarkan Keyboard Kuasa Solar"

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS