Myspace Kembali Dengan Logo & Design Baru




Myspace ialah raja social networking beberapa tahun lepas sebelum populariti Myspace di-take over oleh Facebook. 

Sekarang Myspace muncul kembali dengan beberapa perubahan baru dengan harapan dapat meningkatkan jumlah pengguna yang semakin berkurangan dengan drastik.

Ni logo Myspace terbaru. Simple gler.


 Beberapa features percuma cool untuk pengguna seperti games, music, tv dan banyak lagi.


Custom profiles; sesuai untuk sesiapa yang suka menghias profile.


Aku dah lama tak pakai Myspace nih sebab berat. Terlalu banyak iklan dan benda dia letak. Tapi apa yang best kat Myspace ni sebab boleh stream music, video klip dan banyak lagu best dahulu. Band2 indie yang popular sekarang dulu pun naik nama sebab glamer di msypace. Perubahan itu bagus, dan meningkatkan lagi persaingan. Lepas ni yang untungnya pengguna la.


We Appreciate Your Comments

0 Respones to "Myspace Kembali Dengan Logo & Design Baru"

Post a Comment

Blog Fansub XLAWS

J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
 
Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS