Harga Notebook Di Pasaran



Salam sejahtera semua =D. X-LAWS nak bagi senarai harga notebook yang berada di Kuala Lumpur dan sekitar Lembah Kelang tempat yang paling popular adalah Lowyat Plaza. Sebelum ni ada PC Fair tapi sudah tamat.

Untuk tidak menghampakan semua di sini X-LAWS senaraikan website yang boleh korang layari untuk pengetahuan mengenai harga dan spesifikasi notebook di Malaysia:

  1. C-ZONE
  2. CYCOM Sale & Servic
  3. Pristige
  4. Geek
  5. Startec Computer System 
  6. Sri Computers
  7. Notebook Shop
  8. Sungeiway.Com
  9. Asus Notebook
  10. NetWorld Computers
  11. ACER Aspire Series
  12. ACER TravelMate Series
  13. Shop For Notebooks
  14. Dell Notebook
  15. Benq Notebook
  16. Asashi Technology
  17. FutureNet
  18. MacAsia
  19. Planet Technology
  20. Pusat Komputer Putri
  21. World Of Notebooks

Anda boleh jugak dapatkan di Lelong, E-Bay dan Mudah untuk notebook terpakai dan terbaru. Selamat membeli.

    Lepas ni kalau korang nak beli notebook jangan lupa check kat sini. Tak payah pening-pening kepala nak pergi ke sana nak jalan-jalan survey sana-sini. Korang survey sini dulu OK? =D


    We Appreciate Your Comments

    1 Respones to "Harga Notebook Di Pasaran"

    Anonymous said...

    When someone writes an article he/she maintains the idea of a user in
    his/her brain that how a user can understand
    it. So that's why this paragraph is outstdanding. Thanks!
    Feel free to surf my web blog : free iphone


    November 28, 2012 at 1:43 AM

    Post a Comment

    Blog Fansub XLAWS

    J-Rock | J-Pop | Visual-Kei Fansub
     
    Return to top of page Copyright © 2011 | Platinum Theme Edited By XLAWS